top of page
  • Özge ÖNDER

Yüksek Protein ve Düşük Kalorinin Yıldızı DİL BALIĞI

Örnek Başlıklar: 20 Dakikada Hazır Tavuklu Quinoa Salatası veya Sezon Sebzelerinden En İyi Salata Nasıl Yapılır ya da Artan Yemeklerle Hazırlayabileceğiniz En İyi Salata


Yazının SEO'sunu güçlendirmek için başlığa bir anahtar kelime ekleyin.


Okurlarınızın ilgisini etkileyici (ve lezzetli) bir başlık ile çektiğinize göre giriş paragrafınızı yazmaya başlayabilirsiniz. Bu bölümde, okurlarınıza bu yazıda tam olarak ne hazırlayacağınızdan bahsedin. Neden bu konunun uzmanı olduğunuzu ve bu tarife yönelik kendi kişisel deneyimlerinizi paylaşın. Okurun ilgisini çekmek için anekdotlar paylaşmanız çok iyi olacaktır.

Aşağıya malzemeleri ve tarifi eklemeden önce, tarifinizi özetleyen son bir cümle yazın. Ayrıca, kaç porsiyonluk olduğunu ve hazırlık için gereken toplam zamanı da yazabilirsiniz.


Bu, tarifinize yönelik etkileyici ve kaliteli resimlerle okurun ilgisini çekeceğiniz yerdir. Tarifinizin her adımına yönelik bir resim ya da son halinin resmini ekleyebilirsiniz. Resimlerinizi buraya ekleyin.


 

Malzeme Listeniz

  • Her malzemeyi miktarıyla beraber yazın

  • Önerdiğiniz ürünlere bağlantılar eklemekten çekinmeyin

  • Tarife isteğe bağlı olarak eklenebilecek malzemeleri yazmayı unutmayın

1. Adım: Hemen Başlayalım


Bu, mükemmel yemeğinizi yapmak için ilk adım. Olabildiğince ayrıntılı bilgiler verin ve okurlarınızın anlamasını kolaylaştırın.


Tarifinizin her adımı için bir başlık ekleyin. Başlıklar, okurlarınızın ilgisini çeker ve onları yazının devamını okumaya yönlendirir. Tüm süreci kısa ve net adımlara bölün.


2. Adım: Tarifiniz için gereken sayıda adım ekleyin.


Tüm adımların başlığını Başlık 3'e göre biçimlendirin.

 

Yazıyı Sonlandırın


Okurlarınızın ne yapmayı öğrendiğini kısaca özetleyerek yazınızı sonlandırın. Ardından, okurlarınızı yorum bırakmaya, sizi sosyal medyada takip etmeye ya da ilgili yazılara göz atmaya yönlendirin.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page